Annonselenke mot Stkfinans.no

Det er mange som har økonomiske problemer, for å si det rett ut, etter ferien og i de aller fleste tilfeller skyldes dette økonomisk sløvskap. Slik unnfallenhet er naturligvis svært uheldig for husholdningens økonomi de kommende månedene og spørsmålet er rett og slett hva man skal gjøre med det. For å si det slik: regningene slutter ikke å komme i posten utover høsten.

Ofte er det slik at det er kredittkortet som blir brukt i ferien og det er i utgangspunktet vel og bra. Problemene oppstår når man bruker det uhemmet og ukritisk som om det faktisk er penger man eier, for sannheten er jo en ganske annen. For en familie med normal inntekt så vil det å måtte betale tilbake 40.000 kroner på et kredittkort være en betydelig utfordring, all den tid man ikke har satt av penger til ferien på forhånd. På godt norsk kalles dette å feriere på krita, og det er en særdeles ugunstig måte å gjøre det på. Har man ikke råd til å reise på ferie bør man faktisk holde seg hjemme og finne på alternative aktiviteter.

Men; kredittkortet er godt brukt og du skal komme deg ovenpå igjen så billig som mulig, og nå er virkelig gode råd dyre. Refinansiering er den naturlige løsningen å tenke på her hvis man ikke har muligheten til å betale ned gjelden selv så fort som mulig, og senest i løpet av et par måneder. Forbrukslånet er et alternativ man kan benytte seg av om andre tog har gått, men det trenger i og for seg ikke å være så dumt så lenge beløpene ikke er så veldig høye. Det er lån å få tak i og det gjelder bare å oppsøke det rette stedet.(Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)

Det viktigste er at man får en klar nedbetalingsplan hvor man har en tidshorisont å forholde seg til, slik at man unngår å bare betale minimumsbeløpet på kredittkortet, for da er det liten tvil om at ting kan ta tid. Kredittkortgjeld skal man kvitte seg med så raskt som overhodet mulig, og har man ingen andre alternativer er forbrukslånet en helt fair mulighet å benytte seg av.