Jeg fortsetter å skrive litt om fotball og nå handler det om England. Sesongen er snart over og spekulasjonene om spillerlogistikk er i full gang – hvem skal hvor og hvor mye vil det koste? Spennende tider er det i alle fall!

I dag kom nyheten om at Falcao er desperat etter å få spille for Chelsea, og grunnen til at spekulasjonene har skutt fart er følgende: Chelsea skal være på jakt etter en ny erstatter for Didier Drogba og samtidig er det et faktum at både Mourinho og Falcao har den samme agenten.

‘Storspissen’ Falcao har hatt en meget trøblete sesong og det har altså endt med stusselige 4 scoringer på rundt 30 kamper. Dette er et tall som står i grell kontrast til hva denne karen tidligere har klart å prestere og United-fansen hadde nok ønsket at uttellingen hadde vært langt bedre. United har hatt en tøff tid fra da Moyes ble trener, men fansen øyner nå en ny gullalder. På slutten av sesongen har Louis van Gaal begynt å få sving på sakene og med nye spillere på tur inn dørene på Old Trafford blir det spennede å se om de røde djevlene kan ta opp kampen med sine rivaler i lyseblått og sine øvrige rivaler i mørkeblått – jeg snakker her naturligvis om City og Chelsea.

Det er noe som kalles for skjebnens ironi og jeg har en sterk mistanke om at den kommer til å slå til med full kraft til Chelseas fordel hvis Falcao går til klubben. En angrepsduo bestående av colombianeren og Diego Costa kan nok få et hvilket som helst engelsk forsvar til å skjelve i knestrømpene. En angrepsduo som dette betyr enkelt og greit mye kraft og innsats og sannsynligvis svært mange mål. Hvis Falcao finner tilbake til fordums storhet er han en attraksjon for enhver klubb og enhver liga, og det er bare å håpe at han får muligheten til å vise seg frem på ordenlig!