Man kan si hva man vil om selve livet og hva vi gjør med det men av og til så er det bare gørre kjedelig! Nå skal jeg ikke starte uken med å spre negativitet, men jeg kjenner bare at jeg har lyst til å gjøre noe skikkelig underholdende.

Det jeg hadde i ankene er rett og slett å finne meg et spill som kan kan teste, og det hadde vært skikkelig moro å funnet noe som kunne vare over tid – ja, rett og slett noe skikkelig avhengighetsskapende. Nå er jeg jo en voksen person så jeg skal nok klare å begrense meg hvis det blir for mye, men i utgangspunkter kunne jeg tenkt meg noe nettbasert eller noe slikt. Jeg har jo snust litt rundt på nettet og har blant annet funnet et spill som heter League of Legends og i dette spillet befinner man seg visstnok i en fiktiv verden hvor man rett og slett bare skal sose rundt og slåss med andre.

Noe slikt hadde vært perfekt og jeg skal utvilsomt ta og sjekke det ut før jeg begynner å blåse penger på det. Det hadde vært så kult og vært en skikkelig slåsskjempe som fikk et skikkelig tøft rykte på seg, men jeg regner med at det finnes fullt av eksperter på området der ute.

Ellers så har jeg jo lyst til å prøve smått legendariske World of Warcraft, men er dette spillet på tur ut? Sitter med en følelse at noe av blesten har forsvunnet men det trenger jo nødvendigvis ikke å være noe negativt. Det som er så bra med dette spillet er at det finnes så mye informasjon om det på nettet, i tillegg til videoer som viser hvordan man kan spille.

Kanskje jeg rett og slett havner på dette spillet? I alle fall – jeg fant en litt kul video som du kan se under: