Visst du at du har muligheten til å innrede absolutt hele boligen din gratis? Har du kjøpt nytt og ikke har råd til å kjøpe møbler og inventar, kan du trøste deg med at du ved å bruke Finn.no kan finne møbler til absolutt hele huset ditt i løpet av svært kort tid! Du kan naturligvis ikke være så veldig kresen, men det du finner er faktisk helt okei, og med et strøk maling etter en liten puss så har du faktisk møbler og inventar som er fullt mulig å bruke frem til du får en bedre økonomi.

Det er uten tvil mange par i etableringsfasen eller unge mennesker som skal studere som har vanskeligheter med å få råd til å kjøpe seg møbler, og med de prisene som eksisterer i dag er neimen ikke det så rart. Bor du imidlertid i en by og har muligheten til å låne en bil kan du faktisk skaffe deg alt du behøver av møbler. Holder man til i Oslo-området er det enda lettere for der er markedet meget stort!

Les denne artikkelen om billig oppussing.

La oss gjøre et lite forsøk og se hva som dukker opp. Vi stikker innom Finn.no, klikker på ‘Torget’ og deretter på ‘Gis bort’, velger Oslo og Oslo Vest, også ser vi hva som skjer.

Vi finner kjapt et vitrineskap, et badekar, et pent brukt skrivebord med hyller og skuff, lenestol i skinn, dvd-spiller, skinnsofa, en kommode, bokhylle og cd-hylle, en tv, rammemadrass med overmadrass, skobenk, nattbord, tv-bord, stumtjener, piano, barneseng etc etc.

Skjønner du? Alt dette har blitt lagt ut siden i går, og dette var bare de to første sidene på Finn.no. Det er nesten utrolig hva du kan finne, og som overskriften sier: du kan innrede absolutt hele huset på et par dager hvis du er effektiv! Utrolig inspirerende og et fantastisk spennende prosjekt hvis man ser slik på det!

Ikke fortvil om du ikke har penger til møbler, for det gis bort møbler nok til mange hus hver eneste dag i hver eneste by!