Alle ønsker å tjene penger raskt, og de ønsker å tjene mye penger. Det er jo naturligvis vel og bra, men enkelt er det på ingen måte!

Du har kanskje kikket på forskjellige pakker som skal sørge for at du blir steinrik på bare et par klikk? Vel, de eneste som blir rik på akkurat dette er de som selger disse pakkene – og ikke du. Man skal ikke gå så langt som å kalle det svindel, men at det er fullstendig urealistisk er det ingenting å lure på. Det finnes ingen snarveier, ingen lure triks, ingen veier til himmelen som vi gjøre deg rik i en fei. Slå det fra deg like godt først som sist.

Ofte dreier det seg om å sette opp nettsider hvor man skal selge varer gjennom eBay og liknende sider, men hvor i alle dager skal man få kunder fra? Det ligger et vanvittig arbeid bak det å kunne få lesere til å treffe en side, og dette er ikke noe man gjør på et lite budsjett, for å si det slik. Investeringer kan dog være noe som kan være enklere og raskere å få til, men også dette krever en viss kapital – unntaket er hvis man begynner med cfd handel, men igjen: det må kunnskap til, og å tilegne seg kunnskap tar tid. Dette kan du lese mer om i denne artikkelen.

Det er en grunn til at de som driver med finans har gått på prestisjetunge skoler for å lære seg hvordan disse markedene fungerer, og dette er ikke noe man som lekmann bare lærer seg på 5 minutter. Du kan ikke hoppe inn i en giret handel med 10.000 kroner og tro at oljeprisen skal gå den eller den veien – alt skjer av en grunn og om du ikke lærer deg å se sammenhengene er det like greit å la være – du vil tape penger, og ferdig med det.

Trenger du noen tusenlapper ekstra hver måned er det kanskje like greit å ta et par ekstravakter på jobb, eller jobbe litt overtid.