Ja, jeg er vel ikke noe annerledes enn noen andre her til lands skulle jeg tro, og jeg som alle andre liker å se en skikkelig humor video!

Men som så mange andre ganger her i livet når man leter etter noe på nett? Hvor i alle dager skal man starte? Hvor er det man skal søke for det er jo så mange sider, og slett ikke alle sidene klarer å levere et produkt som jeg synes er bra.

Her om dagen dukket det imidlertid opp en side som heter Buzzly som jeg oppdaget for første gang, og jeg må si at jeg likte den umiddelbart. Clickbaitingen var ikke så gjennomtrengende som jeg har sett på andre sider, og innleggene var forskjellige fra de andre sidene jeg har vært på. Du kan følge linken helt øverst for å komme til siden, så kan du selv se og gjøre deg opp en mening om innholdet.

Sidene er veldig pene og ryddige og det er logisk å lete seg frem. Alt er delt inn i fornuftige kategorier og det er derfor lett å finne frem i de mange videoene som ligger der. Facebook-siden fungerer også bra, og hvert innlegg som publiseres på nettsiden legges også ut på Facebook, slik at man lett kan henge med på det siste som kommer ut.

Så hvis du er ute etter en litt annerledes side med veldig gode videoer har du all mulighet til å sjekke ut Buzzly – husk at du har sjansen til å kommentere under videoene også med din Facebook-profil, noe som er en fin funksjon etter min mening.

Da vil jeg enkelt og greit bare ønske deg en fin dag videre og håper at den blir bra!