Jeg er som regel veldig aktiv på nettet og leter høyt og lavt etter ting som er lesverdig og underholdende – og tro meg: slike ting finnes det mye av på nettet. Heldigvis så har våre naboland et skriftspråk som er greie å forstå og man kan derfor finne massevis av morsomme saker i tillegg til alt det som er på engelsk. Jeg tenker det naturligvis på finsk og islandsk… neida, naturligvis dansk og svensk 🙂

Ting å gjøre i helgen

En tur innom puben er vel bra?

Vel, som jeg bruker å si: jeg kom over en artikkel som skulle gi lesere tre tips for en morsommere aften, og denne var faktisk litt underholdende! Det første tipset (og husk at sidene er beregnet på mannlige lesere) gikk ut på å komme seg ut av huset. Ut på byen og finne opplevelser av forskjellig art. Kanskje stikke på en pub, en forestilling, en konsert eller kanskje ut på nattelivet. Mulighetene er mange og det vet alle som har vært ung. Hvordan det er som voksen er jeg mer usikker på, og man må vel kanskje sokne til andre plasser enn de man var på tidligere, eller så blir det vel etter all sannsynlighet nokså kleint.

Det andre tipset var langt mer interessant og avvikende enn hva jeg hadde tenkt, og det gikk ut på at man skulle finne frem sin feminine side! ‘Hva?’, tenkte jeg umiddelbart og ble naturligvis nødt til å lese videre hva dette dreide seg om. Her var det snakk om neglefiler, hårfønere, ansiktsmasker og mer til, og jeg må jo få si at jeg skrattlo men at det allikevel hørtes gøy ut. Ikke negllakk og slik altså, men å gjennomføre en seriøs grooming av seg selv! Det kan da vel for pokker ikke være farlig, men det er vel strengt tatt ikke noe man publiserer offentlig på Facebook for å si det slik. En ansiktsmaske er vel relativt ufarlig, og hvis du gjør dette sammen med din kjære en lørdags kveld, så kan det vel bli nokså hyggelig, tror du ikke?

De danskene, de danskene!

Her får du presentert noen forskjellige tips for hva du kan gjøre i helgen hvis du bor i en av byene i Norge.