Har du et håp om å lykkes med noe? Det synes jeg høres aldeles strålende ut og jeg ønsker virkelig av mitt innerste indre at du vil lykkes med dine mål! Alle har vi mål og drømmer som vi ønsker å oppnå, og det er jo nettopp det som driver oss fremover. Livet hadde vært fattigere uten, men hvorfor er det så mange som gir opp på veien?

Jeg tror jeg kan deler av svaret på dette spørsmålet, og det er vel strengt tatt enklere enn hva vi liker å tro. En god idé dukker opp fra tid til annen hos de fleste av oss, og selve målet er jo at vi skal tjene penger på dette, ikke sant? Kanskje ikke i alle tilfellene, men jeg tør påstå at veldig mange av oss er opptatte av å oppnå finansiell frihet – og det har jeg selvsagt stor forståelse for!

Når det er sagt så er det mange av disse ideene som dør allerede i startfasen, og dette skjer av den enkle grunn at man ikke har tatt seg tid til å planlegge en fremgangsmåte for å komme i mål. Uten en plan koker det aller meste bort i kål, og det igjen vil sørge for at vi aldri klarer å realisere våre drømmer. Ofte er det største problemet å skaffe seg finansiering, men det trenger faktisk ikke å være så vanskelig – det kommer rett og slett bare an på hvor mye penger du har behov for, og hvordan du skal skaffe deg disse!

Hvis du har en gjennomtenkt plan for det du skal gjøre og kan presentere det på et skikkelig vis, så skal du ikke se bort i fra at interesserte investorer vil kunne være interessert i å hjelpe deg. Vi har jo også Innovasjon Norge som i mange tilfeller går inn med midler for å få gründere i sving, for husk: det er behov for arbeidsplasser i Norge i dag!

Det er håp! Jeg sier det igjen, for hvis du har den rette innstillingen og en god planlegging er det nesten ubegrenset hvor langt du kan nå!