Enkelte eksperter begynner å tro at bunnen er nådd for fallet i den norske oljeprisen, og at investeringene i oljeaksjer igjen vil begynne å ta seg opp.

Norge har tapt en god del penger det siste halve året på grunn av den lave oljeprisen. Eller, tapt penger blir jo feil å si, men vi har tjent mindre penger enn hva vi ville gjort med normale oljepriser. Prisen på et fat Nordsjøolje har blitt halvert i løpet av det siste halve året, og det er ingen tvil om at økonomer over det ganske land ble nokså svett i hendene sine. Nå har prisen gått opp og ligger nå på over 50 dollar fatet for første gang på en god stund.

Investeringer i tankaksjer og oljeselskaper har for alvor begynt å ta seg opp igjen og man ser nå at det nærmest veddes fritt og uhemmet på at de oljerelaterte aksjene vil stige igjen.

Som jeg sa i en artikkel tidligere her på bloggen min så har jeg ordnet meg med en investeringskonto hos Nordnet, men inntil videre har jeg ingen planer om å gjøre noen store endringer i porteføljen der. Først skal jeg forsøke å få inn det jeg har tapt på de første aksjene mine, men det er egentlig bare snakk om noen få prosenter.

Så får vi se deretter hva som skjer, men hvis det ligger an til et skikkelig oljerally er man vel nødt til å kaste seg med.